Wat u wilt weten over de bezorging van Haardhout van den Akker

Haardhout bezorgen in Noord Nederland

Haardhout van den Akker kan op verschillende manieren bezorgen. De meest gebruikelijke manier is levering in een kieper met trekker. Houdt u rekening met de ruimte die wij nodig hebben om uw haardhout te leveren? In principe levert Haardhout van den Akker tot aan de oprit of op een voor Haardhout van den Akker gemakkelijk te bereiken plek.  

Chauffeur bepaald waar gestort wordt

In overleg met de opdrachtgever wordt de te storten locatie bepaald. Houdt daarbij rekening met de breedte van de combinatie. Vertrouwd de chauffeur de ondergrond of de locatie niet, dan bepaalt de chauffeur een nieuwe locatie òf u als opdrachtgever laat storten op eigen risico.

Hoeveel is 4 kuub hout?

Haardhout van den Akker rekent in losgestorte kuubs. 4 los gestorte kuubs is ongeveer 3 gestapelde kuubs in uw houthok.

Waarom is Haardhout van den Akker niet zo duur?

Haardhout van den Akker handelt snel en kan voordelig leveren. U kunt op deze manier profiteren van de lagere aanschafkosten voor haardhout. U kunt het nóg voordeliger maken om ook het haardhout voor uw buren te bestellen. Als u samen bestelt kunt u gemakkelijker afspraken maken over de leveringskosten.

Bezorgen in Noord Nederland: Haardhout van den Akker levert en bezorgt in de provincies Friesland, Drenthe, Groningen, Overijssel en de Noordoostpolder. Bestellingen buiten deze regio worden zeker geaccepteerd, maar graag per 8 kuub. (Voorbeeld: informeer eens bij uw buren of zij ook haardhout nodig hebben, dan kunt u gezamenlijk 8 kuub bestellen. Een bijkomend voordeel; de bezorgkosten per kuub vallen een stuk lager uit.

En daarom is Haardhout van den Akker niet zo duur!