Wat u wilt weten over het betalen bij Haardhout van den Akker

Betalen

Bij aflevering betaalt u aan onze chauffeur. Doordat wij snel en voordelig leveren, profiteert u van de lagere aanschafkosten voor haardhout. U kunt het nóg voordeliger maken door ook het haardhout voor uw buren te bestellen. Daarmee bespaart u op de leveringskosten.

Bezorging aan huis en leveringskosten

De standaard bezorgkosten bedragen € 15,00 per vracht tot 15 km rondom postcode: 8392 NL. 

Rijden wij meer kilometers naar uw adres, dan betaalt u de extra kilometers. Deze berekening van het kilometertarief is gekoppeld aan de grootte van de bestelling. Het verschil wat na berekening hoger is dan € 15,00, komt bij het bedrag op op. 

• Minimale kosten bij levering
€ 15,00 per vracht

• Leveringskosten bij 4 kuub
€ 0,90 per kilometer voor de heenreis

• Leveringskosten bij 6 kuub
€ 0,80 per kilometer voor de heenreis

• Leveringskosten > 6 kuub
in overleg.

SAMEN BESTELLEN MET DE BUREN SCHEELT IN DE VRACHTKOSTEN EN LEVERT DUS GELD OP

Waarom is Haardhout van den Akker niet zo duur?

Haardhout van den Akker handelt snel en kan voordelig leveren. U kunt op deze manier profiteren van de lagere aanschafkosten voor haardhout. U kunt het nóg voordeliger maken om ook het haardhout voor uw buren te bestellen. Als u samen bestelt kunt u gemakkelijker afspraken maken over de leveringskosten.

Bezorgen in Noord Nederland: Haardhout van den Akker levert en bezorgt in de provincies Friesland, Drenthe, Groningen, Overijssel en de Noordoostpolder. Bestellingen buiten deze regio worden zeker geaccepteerd, maar graag per 8 kuub. (Voorbeeld: informeer eens bij uw buren of zij ook haardhout nodig hebben, dan kunt u gezamenlijk 8 kuub bestellen. Een bijkomend voordeel; de bezorgkosten per kuub vallen een stuk lager uit.

En daarom is Haardhout van den Akker niet zo duur!