google203fa9ed1b867bb4.html

De Ideale Stookmix van Haardhout van den Akker

Wij, van Haardhout Van den Akker adviseren, ‘De ideale Stookmix:    !! TIP !!

Deze houtcombinatie is de ideale mix om lekker te stoken in de winter. Als u de kachel goed vol gooit met een deze mix van voornamelijk Es en Eik, dan heeft u er de hele avond geen omkijken meer naar. De Ideale StookMix wordt compleet gemaakt met: Esdoorn en Berk). Het Eshout, Esdoorn en Berk warmen de kachel in een vlot tempo op en zorgt daardoor snel voor een warm huis. Het Eikenhout gloeit lang na en geeft veel warmte af over een langere tijd. Deze stookmix heeft per kuub hout een hogere verbrandingswaarde dan het gemengde hout, maar een minder heftig vlammenspel.

De Ideale Stookmix is in 2 soorten te bestellen:

Prijs: € 52,50 per losgestorte kuub versgekloofd.
Prijs: € 60,00 per losgestorte kuub gedroogd

> Voorwaarden en leveringskosten 

Snel de Ideale Stookmix bestellen

U bent overtuigd van de kwaliteiten van ons Haardhout en u wilt direct deze Ideale Stookmix bestellen? Dat kan. Vul onderstaand formulier volledig in en druk op verzenden. U ontvangt binnen enkele dagen bericht van ons en na het maken van de leverafspraak kunt u ook genieten van deze unieke stookmix.

Bestelformulier Ideale Stookmix

  • Vul het gewenste aantal kuubs (m3) in.
  • Let op: u kunt met dit formulier ALLEEN De Ideale Stookmix bestellen.
  • U krijgt per Whattsapp of sms bericht
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

De levering met kieper

Waarom is Haardhout van den Akker niet zo duur?

Haardhout van den Akker handelt snel en kan voordelig leveren. U kunt op deze manier profiteren van de lagere aanschafkosten voor haardhout. U kunt het nóg voordeliger maken om ook het haardhout voor uw buren te bestellen. Als u samen bestelt kunt u gemakkelijker afspraken maken over de leveringskosten.

Bezorgen in Noord Nederland: Haardhout van den Akker levert en bezorgt in de provincies Friesland, Drenthe, Groningen, Overijssel en de Noordoostpolder. Bestellingen buiten deze regio worden zeker geaccepteerd, maar graag per 8 kuub. (Voorbeeld: informeer eens bij uw buren of zij ook haardhout nodig hebben, dan kunt u gezamenlijk 8 kuub bestellen. Een bijkomend voordeel; de bezorgkosten per kuub vallen een stuk lager uit.

En daarom is Haardhout van den Akker niet zo duur!

Contactgegevens

Haardhout van den Akker
Boijlerweg 128,  Boijl
mobiel 06 51840615
info@haardhoutvandenakker.nl

Op social Media

LIKE ons. Houd de vele acties in de gaten en maak kans op GRATIS haardhout.

Facebook
Twitter
Youtube
Google+